CL: Προκρίθηκαν στους «16» Μπάγερν, Ρεάλ

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 23:54

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο τέρματα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε…στο ρελαντί από το Ζερλάν και με το 2-0 επί της Λιόν εξασφάλισε την είσοδό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

A- A A+

Η ομάδα του Μονάχου επικράτησε 3-2 της Νάπολι, στον 1ο όμιλο, έφτασε τους 10 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε άνετα της Βιγιαρεάλ με 3-0 εκτός έδρας και 5 από τους Ιταλούς. Την επόμενη αγωνιστική, όμως, θα παίξουν Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι, οπότε είναι αδύνατο και οι δύο να προσπεράσουν τους Βαυααρούς, ακόμη και να δύο ήττες να κάνουν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο τέρματα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε…στο ρελαντί από το Ζερλάν και με το 2-0 επί της Λιόν εξασφάλισε την είσοδό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (έχει το απόλυτο με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και 12β.). Γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε ο Αγιαξ με το 4-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο «Αίαντας» έφτασε τους 7 βαθμούς, έναντι 4 των «λιονέ».

Μία…ανάσα από τους «16» βρίσκεται και η Ιντερ μετά το 2-1 επί της Λιλ, για το 2ο όμιλο της διοπργάνωσης. Οι «νερατζούρι» με 9 βαθμούς προπορεύονται των Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Τουρκία «μοιράζονται» τη δεύτερη θέση με 5 β. (η Λιλ έχει 2).

Όλα είναι ανοικτά στον 3ο όμιλο, όπου γίνεται πραγματική μάχη με τρεις ομάδες να διεκδικούν δύο εισιτήρια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 2-0 επί της Οτελούλ Γκαλάτι έπιασε στην κορυφή τη Μπενφίκα (έχουν από 8β.), η οποία παραχώρησε ισοπαλία στο «Ντα Λους» στη Βασιλεία (1-1). Οι Ελβετοί με το βαθμό που «τσίμπησαν» έφτασαν τους 5 βαθμούς κι ελπίζουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις