Formula 1: Διευρύνεται η συνεργασία HRT-Williams

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 19:47

A- A A+

Παράλληλα, η εταιρεία του Γκρόουβ αναμένεται να παράσχει για πρώτη φορά στην ομάδα του Γκρέντινγκ και το σύστημα Ανάκτησης Κινητικής Ενέργειας (KERS) μαζί με τη σχετική με αυτό τεχνολογία.

Η συμφωνία αυτή, σύμφωνα με την HRT προσφέρει σημαντική τεχνική βοήθεια [που θα συμβάλλει σημαντικά στις βελτίωσης των επιδόσεων της.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δημιουργήσει μία προσοδοφόρα συνεργασία με την Williams και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τη συνεχίζουμε, με τη Williams να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας μας», σημείωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της HRT, Κόλιν Κόλες.

Και συνεχίζει: «Πέραν της εμπειρίας που συσσωρεύσει τα δύο αυτά που συνεργαζόμαστε, θα μας προμηθεύουν με τα τελευταίας τεχνολογίας κιβώτια ταχυτήτων, επιπλέον την επόμενη χρονιά θα αποκομίσουμε σημαντικά οφέλη από το σύστημα KERS και αυτό είναι πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα.

Εχουμε αναπτυχθεί ως ομάδα με τη βοήθεια της Williams και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που στο μέλλον θα υπολογίζουμε σε εκείνους, ακολουθώντας τη δική τους τροχιά, το κύρος και τη δοκιμασμένη ήδη τεχνολογία. Αυτή η συμφωνία ενισχύσει την εξέλιξη του μονοθέσιου για το 2012 που λαμβάνει χώρα στις τεχνικές εγκαταστάσεις στο Μόναχο.

Ως HRT εργαζόμαστε για την πλήρη βελτίωση της απόδοσης των μονοθέσιων μας. Στόχος μας παραμένει να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη δεκάδα το 2012. Αυτή η συμφωνία μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το στόχο», τόνισε ο Κόλιν Κόλες.

Η συνεργασία των δύο ομάδων ξεκίνησε στα τέλη του 2010.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις