Formula 1:Ενστικτο δολοφόνου ο Φέτελ

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 18:36

A- A A+

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing πιστεύει, γνωρίζοντας τον 24χρονο Γερμανό πιλότο, ότι στους δύο τελευταίους αγώνες θα τα δώσει όλα για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Εχει ένστικτο δολοφόνου, αλλά μοιάζει με ένα αθώο πρόβατο. Είναι τελειομανής και υπερβολικά φιλόδοξος. Εάν κατευθύνεται από τα paddock στο παρκινγκ και κάποιος βρίσκεται μπροστά του, θέλει οπωσδήποτε να τον περάσει. Η προσπέραση είναι στο αίμα του», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Ότι ο Φέτελ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του και είναι πεισματάρης, φαίνεται και από την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες. Παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, δεν επαναπαύεται, αλλά συνεχίζει να ανακαλύπτει νέα κίνητρα που θα τον κάνουν να κερδίσει τους εναπομείναντες αγώνες. Στην Ινδία π.χ. ήταν ότι ήθελε να είναι ο πρώτος νικητής στο ντεμπούτο του συγκεκριμένου GP.

Η υπεροχή του νεαρού Γερμανού πιλότο στο φετινό πρωτάθλημα είναι αδιαμφισβήτητη. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους 11 από τους 17 αγώνες, έχει κατακτήσει 13 πολ ποζίσιον ενώ σε εννέα GP έχει σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ για να εξηγήσει την απόδοση του Φέτελ, τον παρομοιάζει με τον Γουέιν Ρούνεϊ λέγοντας: «Στο ποδόσφαιρο, θα ήταν επιθετικός. Ενας Γουέιν Ρούνεϊ που πάντα θα θέλει να σκοράρει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις