Formula 1: Θέλει τη θέση του Γουέμπερ ο Βερνιέ

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 23:45
UPD:22/11/2011 01:10

A- A A+

Σε δηλώσεις του μερικές ημέρες μετά το τριήμερο των δοκιμών νέων οδηγών ο 21χρονος πιλότος που ήταν ο ταχύτερος σε όλη τη διαδικασία με την RB7, τόνισε ότι δεν θα τα πήγαινε χειρότερα από τον Μαρκ Γουέμπερ, αν την επόμενη χρονιά οδηγούσε ένα από τα μονοθέσια της φετινής παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Οταν επέστρεψα (σ.σ. από το τριήμερο στη Γιας Μαρίνα) είδα τις δηλώσεις του Ιαν Μόργκαν (σ.σ. αρχιμηχανικού) οι οποίες ήταν πολύ θετικές, δε μπορώ να το κρύψω. Γνωρίζω ότι οι κορυφαίες ομάδες προσέχουν τους νέους οδηγούς, μία ήταν εκείνη που τόλμησε (σ.σ. η McLaren) να δώσει ευκαιρία σε ένα νέο οδηγό ήταν πρόσφατα με τον Χάμιλτον και της βγήκε.

Εχουμε παρόμοια προετοιμασία. Πέρασα τρεις ημέρες δοκιμών και σωματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επομένως πιστεύω ότι εάν οδηγήσω μια Red Bull δεν θα τα πάω χειρότερα από τον Γουέμπερ», δήλωσε ο Γάλλος πιλότος.

Η αλήθεια είναι ότι η Red Bull τον βολιδοσκοπεί για αντικαταστάτη του Αυστραλού πιλότου όταν εκείνος αποσυρθεί, αλλά προς το παρόν είναι πολύ νωρίς. Αμεση πλέον προτεραιότητα για τον Βερνιέ είναι να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα με την Toro Rosso το προσεχές Σαββατοκύριακο, στις ελεύθερες δοκιμές στην Βραζιλία. Αλλωστε, η ομάδα της Φαένζα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για μια τυχόν μεταπήδηση στο μέλλον στη «μαμά» Red Bull.

«Γνωρίζω ότι ο δρόμος ακόμη είναι πολύ μακρύς. Επόμενη στάση θα είναι Βραζιλία. Αυτή θα είναι η τελευταία συμμετοχή σε δοκιμές με την Toro Rosso πριν μάθω τι πρόκειται να κάνω την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Βερνιέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις