Βαλβέρδε: Θα παλέψουμε για το Champions League

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 22:56

A- A A+

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ, ξεκαθάρισε ότι οι ομάδα του θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στους «16».

«Εμείς δεν σκεφτόμαστε το Europa League. Θα παλέψουμε για το Champions League. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση», σχολίασε.

Σχετικά με τις πολλές απουσίες της ομάδας του, ιδιαίτερα στη μεσαία της γραμμή, είπε: «Ελπίζω να μας κάνουν πιο δυνατούς . Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη. Μια νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά . Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».

Για τον ρυθμό του ματς, τόνισε: «Θα είναι ένα γρήγορο παιχνίδι. Οι Γάλλοι στην Ευρώπη έχουν υψηλό ρυθμό. Δεν υπάρχουν ανάσες. Η Μαρσέιγ με νίκη θα είναι καλυμμένη. Συνεπώς θα πάει το ματς σε υψηλό ρυθμό. Είναι διαφορετικού ρυθμού τα παιχνίδια στην Ελλάδα από αυτά στην Ευρώπη».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο Κέβιν Μιραλάς δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

«Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να νικήσουμε. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι κάτι διαφορετικό. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις