Champions League: Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 23:57

A- A A+

Μεγάλες νίκες πέτυχαν Λεβερκούζεν και Πόρτο επί των Τσέλσι και Σαχτάρ Ντόνετσκ, που τις έβαλαν σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

5ος όμιλος

Τα πάντα στον όμιλο θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, μετά τα αποτελέσματα της 5ης ημέρας. Η Λεβερκούζεν με τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Τσέλσι με 2-1 πέρασε στην κορυφή με 9β., αφήνοντας στους 8 τους Λονδρέζους και τη Βαλένθια, που διέλυσε 7-0 τη Γκενκ. Το ματς που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο, στην 6η ημέρα, θα διεξαχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Βαλένθια, ενώ η Λεβερκούζεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην αδιάφορη Γκενκ.

7ος όμιλος

Μετά την ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» θα διεκδικήσουν οι Πόρτο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς. Οι «δράκοι» πέτυχαν μεγάλη νίκη στο Ντόνετσκ επί της Σαχτάρ με 2-0 και πλέον έχουν τον «πρώτο λόγο», καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν τη ρωσική ομάδα στο «Ντραγκάο».

8ος όμιλος

Η Μπαρτσελόνα είναι «πρώτη και καλύτερη» στον όμιλο. Απέδειξε και μέσα στο «Σαν Σίρο» με το 3-2 επί της Μίλαν ότι είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Στο παιχνίδι αυτό παιζόταν η πρωτιά του ομίλου και την πήρε η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Στον άλλο αγώνα η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε 1-0 εκτός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και έχει το προβάδισμα για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις