Φετφατζίδης: Ευτυχισμένος για το γκολ

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 01:09
UPD:08:45

A- A A+

Όπως, μάλιστα, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, έψαχνε καιρό το τέρμα αυτό, το οποίο θα του έδινε ξανά εμπιστοσύνη στα πόδια του.

«Μετά το βίντεο συνειδητοποίησα το γκολ και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό. Έψαχνα αρκετό καιρό ένα τέτοιο γκολ και είμαι ευτυχισμένος που το πέτυχα, φυσικά δεν μένω σε αυτό», σχολίασε ο 20χρονος μέσος.

«Η νίκη κρίθηκε στην θέληση που είχαμε και στις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. Στο τέλος ήρθε το γκολ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Μάθαμε από τα λάθη μας. Μάθαμε μέσα από αυτά και είμαστε νικητές», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Όλοφ Μέλμπεργκ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είχε ατυχήσει στα προηγούμενα παιχνίδια του στη διοργάνωση για φέτος και γι' αυτό δικαιούταν να χαμογελάσει απόψε.

«Επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Είχαμε κάνει και άλλα καλά ματς και δεν τα είχαμε καταφέρει. Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί από τις άλλες φορές και κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι στο Champions League ήμασταν πιο διστακτικοί στα παιχνίδια που είχαμε δώσει. Σήμερα όμως μπήκαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις