Formula 1: Διαψεύδει ο μάνατζερ του Κουμπίτσα

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 18:17

Ο Ντανιέλε Μορέλι με τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σήριαλ έχει γίνει το θέμα της επανόδου του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στην ενεργό δράση. Και ενώ χθες ο Πολωνός πιλότος φέρεται να είχε δηλώσει στη Renault ότι δε θα είναι έτοιμος για αρχές του 2012.

Σήμερα προστέθηκε ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ με τον μάνατζερ του Κουμπίτσα, Ντανιέλε Μορέλι να διαψεύδει την ανακοίνωση της Renault στην οποία αναφερόταν ότι ο πελάτης του είπε πως δε μπορεί να τρέξει του χρόνου καθώς επίσης και το γεγονός ότι το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το 2012.

Ο Μορέλι τόνισε ότι ο Πολωνός πιλότος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν, αντί αυτού είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα είναι έτοιμος για τις πρώτες επίσημες δοκιμές των ομάδων, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επιπλέον ο Ιταλός μάνατζερ σημείωσε ότι το συμβόλαιο του πελάτη του με την ομάδα του Ενστοουν λήγει στο τέλος αυτής της χρονιάς και όχι το 2012, όπως ανέφερε η Renault.

«Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Renault άλλαξε τα λόγια του Ρόμπερτ. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θα έτοιμος για το 2012: Δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα είναι σε φόρμα για τις πρώτες δοκιμές το Φεβρουάριο.

Υπολογίζουμε και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος, αλλά σε περίπτωση που η καθυστέρηση θα είναι λίγους μήνες, το 2013 ποτέ δεν αναφέρθηκε. Η Renault θα ακολουθήσει το δρόμο της με τους οδηγούς ενώ εμείς θα ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις.

(Σ.σ. το συμβόλαιο) δεν έχει παραταθεί μέχρι το 2012, λήγει στο τέλος του Δεκέμβρη, επομένως από την 1η Ιανουαρίου θα είμαστε ελεύθεροι να αποταθούμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση», δήλωσε ο Ντανιέλε Μορέλι και σημείωσε ότι ο πελάτης του θα επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ.

«Τα σχέδια βγήκαν εκτός, αλλά αν ο Ρόμπερτ επιστρέψει αυτό θα γίνει γιατί θα είναι τόσο δυνατός και ανταγωνιστικός όσο στο παρελθόν και ελκυστικός για τις κορυφαίες ομάδες.

Είναι λίγο υπέρβαρος, αλλά το δεξί του πόδι είναι περίπου το ίδιο δυνατό όσο το αριστερό του. Ο εξωτερικός νάρθηκας στον αγκώνα του θα αφαιρεθεί την Πέμπτη, επομένως από εκείνη τη στιγμή και μετά θα απαλλαγεί από αυτό το άχρηστο μέταλλο.

Η ευαισθησία του χεριού είναι οκ, το μόνο σημείο είναι η δύναμη: οι μύες του έχουν ακινητοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και χρειάζεται πολύ δουλειά να γίνει, αλλά είναι θέμα χρόνου. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η δύναμη λογικά θα είναι επαρκής», δήλωσε ο μάνατζερ του Πολωνού.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ο Κουμπίτσα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ενώ απέκλεισε τις δοκιμές με καρτ.

«Ο Ρόμπερτ ετοιμάζεται: Οι δύσκολες στιγμές ήταν το Σεπτέμβριο/Οκτώβριο, όταν η κίνηση του χεριού του ήταν περιορισμένη και η πρόοδος δεν ήταν τόσο γρήγορη. Τον τελευταίο μήνα, όμως, υπήρξε μεγάλη βελτίωση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις