Bundesliga: Ξανά στην κορυφή η Μπάγερν Μονάχου

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 19:02
UPD:21:32

A- A A+

Η ομάδα που ξέφυγε από τον κανόνα σήμερα ήταν η Μπάγερν Μονάχου, που μέσα σε 21 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψε το ισόπαλο 1-1 σε 4-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, αποτέλεσμα που επανάφερε τους Βαυαρούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο «Αλιάνζ Αρένα» η ομάδα του Γιουπ Χάινκες είχε σε μεγάλη μέρα τους Ριμπερί και Ρόμπεν. Ο Γάλλος και ο Ολλανδός πέτυχαν από 2 τέρματα και χάρισαν στην ομάδα τους τη μεγάλη νίκη επί της Βέρντερ, στην ενδεκάδα της οποίας αγωνίστηκε γι’ άλλη μια φορά σε όλο το 90λεπτο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν ανέδειξε νικητή. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με τον Λεβαντόφσκι στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ο Χάνκε ισοφάρισε για τη γηπεδούχο Γκλάντμπαχ κι έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν «βόλεψε» καμία από τις δύο αφού βρέθηκαν πίσω από τη Μπάγερν. Και για τους δύο μονομάχους ήταν μόλις η 3η ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε 2-0 με τους Μάντζουκιτς και Μάντλουνγκ, αλλά η Μάιντς δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρματα των Ιβανσιτς και Τσούπο-Μότινγκ.

Με τον Κώστα Φορτούνη να παίζει βασικός σε όλο το ματς, η Καϊζερσλάουτερν παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Χέρτα, αποτέλεσμα που διατήρησε τους γηπεδούχους στην επικίνδυνη ζώνη. Και τα δύο τέρματα μπήκαν στα πρώτα 14 λεπτά, με τον Χούμπνικ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 5΄ και τον Ράφαελ να ισοφαρίζει εννέα λεπτά αργότερα.

Δύο γκολ πέτυχε η προτελευταία της βαθμολογίας, Φράιμπουργκ εναντίον του Ανόβερου, αλλά το ματς έληξε 1-1. Το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Μπάστιανς, ενώ ισοφάρισε ο Σισέ.

Με τον Κρίστιαν Γκέντνερ να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε 7 λεπτά (29’, 36΄) κι άλλα τόσα ο Λούκας Ποντόλσκι (πέναλτι στο 15΄ και 88΄), Στουτγκάρδη και Κολονία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το «κυρίως μενού» της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν η πέμπτη από τις έξι συνολικά που έγιναν σήμερα και τελείωσαν χωρίς νικητή.

Χθες, στο εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής, η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Χοφενχάιμ, χάρη σε τέρματα των Ντερντιγιόκ και Σαμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις