Μέλμπεργκ: Συγκεντρωμένοι με Αρσεναλ

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 16:00

A- A A+

Ο Σουηδός αμυντικός, επέστησε την προσοχή στους συμπαίκτες του, ότι παρόλο οι «κανονιέρηδες» είναι θεωρητικά αδιάφοροι και πάλι μπορούν κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του, η οποία –τόνισε- ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ και μετά θα δούμε τη έχει γίνει στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ. Η Αρσεναλ έχει ήδη περάσει, αλλά δεν ξέρω εάν αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Μπορεί ο Βενγκέρ να βάλει τους νέους να παίξουν και να κάνουν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Έχουν πολύ καλό ρόστερ και όποιος κι αν παίξει, δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Παίζουμε όμως εντός έδρας και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε.

Ακόμα, αναφορικά με τις διαφορές της φετινής Αρσεναλ με εκείνες των περασμένων ετών, παραδέχθηκε ότι φέτος το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ είναι πιο αδύναμο.

«Ξέρω την Αρσεναλ γιατί μελετήσαμε πολύ τον τρόπο παιχνιδιού της πριν από το πρώτο παιχνίδι. Έχει πολλούς νέους παίκτες φέτος και μετά από ένα κακό ξεκίνημα στην Premier League, δείχνει ότι έχει βρει τη φόρμα της», τόνισε αρχικά.

«Δεν ξέρω αν αυτή η Aρσεναλ είναι πιο αδύναμη από τις προηγούμενες ομάδες. Εξαρτάται με ποια ομάδα γίνεται η σύγκριση. Έπαιξα στην Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα και θυμάμαι την Aρσεναλ να κερδίζει το πρωτάθλημα αήττητη. Αυτή η ομάδα ήταν πιθανότατα και η καλύτερή της. Αν κάνουμε τη σύγκριση με εκείνη την ομάδα, τότε η φετινή είναι πιο αδύναμη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν βέβαια, έχει δείξει θετικά στοιχεία», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις