Βαλβέρδε: Δεν θα μας χαρίσει τίποτα η Αρσεναλ

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 17:44

A- A A+

Με αυτό τον τρόπο ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να αποφύγει τη συζήτηση, που γίνεται το τελευταίο διάστημα και θέλει τους «κανονιέρηδες» να έρχονται αδιάφοροι στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν γνωρίζω καθόλου ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα παίξουν. Όμως δεν ασχολούμαι με αυτό γιατί όποιος και να παίξει είναι καλός παίκτης. Δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Έρχονται εδώ για να κερδίσουν. Έχουν ένα στιλ καθορισμένο. Η Αρσεναλ έχει καλή τεχνική, παίζει γρήγορα και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν εμείς έχουμε μόνο μία επιλογή: να κερδίσουμε. Η Αρσεναλ έχει μεγάλη αξία. Είναι πρώτη στον όμιλο. Δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με το τι θέλουμε εμείς», υπογράμμισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ε. Βαλβέρδε: Δεν θα μας χαρίσει τίποτα η Αρσεναλ

Ε. Βαλβέρδε: Δεν θα μας χαρίσει τίποτα η Αρσεναλ

Ο Βαλβέρδε προσπάθησε να αποφύγει τις σκέψεις και για τα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού με απουσίες βασικών του ποδοσφαιρικών, δεν θα μπορούσε όμως να μην παραδεχθεί ότι υπάρχουν.

«Έχουμε πολλά προβλήματα με πολλούς τραυματισμούς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε όσους είναι παρόντες. Δεχόμαστε πως είναι μία δυσκολία αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ λίγο αργότερα παρατήρησε:

«Ελπίζω να μην έχω πολλές εκπλήξεις για αύριο. Μένει ακόμα μία προπόνηση για να δούμε την κατάσταση του Φουστέρ αλλά και του Ορμπάιθ. Σίγουρα θα βάλουμε αμυντικούς παίκτες στο κέντρο διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σχετικά με τις προσδοκίες του για το παιχνίδι, είπε: «Θα μου άρεσε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε από το πρώτο λεπτό με ψυχολογία νίκης. Θα πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει σε αυτήν την διοργάνωση. Γιατί εκεί στην αρχή είχαμε δεχθεί ένα γκολ και μετά άλλο ένα. Δεν θα πρέπει να αργήσουμε να μπούμε στο παιχνίδι».

Πάντως, ερωτηθείς για τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας του, ο Ισπανός σημείωσε ότι η Μαρσέιγ είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της και όχι ο Ολυμπιακός.

«Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως αξίζει την πρόκριση και θα ήθελα να περάσουμε, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Το ίδιο θα πιστεύουν όμως και οι άλλοι προπονητές. Το κλειδί το έχει η Μαρσέιγ. Εμείς αύριο θα πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης, που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για να εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του, παρατήρησε: «Η ομάδα προσπαθεί να παίζει καλή μπάλα. Άλλοτε της βγαίνει και άλλοτε όχι. Έχουμε τραυματισμούς και υπάρχει κούραση. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είναι η αλήθεια. Ελπίζω αύριο να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις