Τελικός πρόκρισης για Ολυμπιακό

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 13:05
UPD:13:18

A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν απόψε (21:45, MEGA, liveblogging naftemporiki.gr) την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» και θέλουν μόνο νίκη, σε συνδυασμό με απώλεια βαθμών της Μαρσέιγ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τους «16».

Στον πλέον κρίσιμο αγώνα της σεζόν για τους Πειραιώτες, πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την ατυχία να πρέπει να παρατάξει την ομάδα του χωρίς δυο βασικότατα στελέχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο λόγος για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Φραν Γέστε, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, που τους ταλαιπωρούν τις τελευταίες εβδομάδες και τέθηκαν εκτός μάχης. Απόντες θα είναι και οι επίσης τραυματίες Ζαν Μακούν και Λιούμπομιρ Φέισα.

Ακόμα και αυτοί που θα αγωνιστούν, όμως, δεν είναι όλοι τους 100% έτοιμοι. Μόλις χθες οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Νταβίντ Φουστέρ κατάφεραν να προπονηθούν και να δηλώσουν «παρών».

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι ο οποίος θα έχει μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και ΜαρκάνοΣτα χαφ θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Ορμπάιθ και Μοντέστο. Μπροστά ο Μιραλάς θα παίξει στο δεξί άκρο, ο Χολέμπας στο αριστερό και ο Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «κανονιέρηδες» ήρθαν στην Αθήνα αδιάφοροι από βαθμολογικής πλευράς, καθώς έχουν ήδη προκριθεί και μάλιστα ως πρώτοι στον 6' Όμιλο. Γι’ αυτό ο Αρσέν Βενγκέρ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς παίκτες, που θα ήθελε να δει πως ανταποκρίνονται στα πλάνα του σε επίσημους αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις