Βαλβέρδε: Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 00:58

A- A A+

«Μείναμε εκτός Champions League, αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Παίξαμε εξαιρετικά και η Αρσεναλ δεν μας χάρισε τίποτα. Είναι σκληρός, βέβαια, ο τρόπος με τον οποίον αποκλειστήκαμε, καθώς μέχρι το τέλος νομίζαμε ότι η Ντόρτμουντ κέρδιζε», σχολίασε αρχικά.

Ο Ισπανός τεχνικός, που είδε την ομάδα του να θριαμβεύει τον Αγγλων, αλλά να χάνει την πρόκριση, λόγω της νίκης της Μαρσέιγ στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ, εξήγησε πως στο ποδόσφαιρο δεν έχει κανέναν νόημα να μιλάει κανείς για δικαιοσύνη, αφού αυτό που μετράει είναι η επιτυχία...

Ε. Βαλβέρδε: Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο

Ε. Βαλβέρδε: Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο

«Το να μιλάμε για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο δεν έχει νόημα. Ως προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύω ότι άξιζε η ομάδα μου να προκριθεί. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έχει τόσο σημασία η δικαιοσύνη, όσο η επιτυχία την κατάλληλη στιγμή. Ίσως μας κόστισε πολύ η ήττα στο πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ», σημείωσε όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε.

Με την εμφάνισή του ο Ολυμπιακός κέρδισε τη συμπάθεια του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του, ότι οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα στους ομίλους, λόγω έλλειψης επισήμων αγώνων.

«Σίγουρα θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά. Πλήρωσε το τίμημα πως στην αρχή δεν είχε αγώνες στα πόδια του. Έπρεπε να είχε μια καλή προετοιμασία, αλλά το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά, είναι ένα τίμημα που πλήρωσε ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο Αλσατός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις