Μέλμπεργκ: Πληρώσαμε το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 01:04

A- A A+

Ο Σουηδός αμυντικός δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο, με τον οποίον αποκλείστηκε η ομάδα του, αλλά κοίταξε μπροστά στη συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Europa League.

«Υπάρχει απογοήτευση όχι για το τι κάναμε εμείς, αλλά γενικά για την βραδιά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα που έχει δύσκολα παιχνίδια και αργότερα θα ασχοληθούμε με το Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ που δεν παίξαμε καλά το πληρώσαμε τώρα... Ήμασταν άτυχοι με την Αρσεναλ και την Ντόρτμουντ εκτός αλλά μετά, στα εντός έδρας ματς τα πήγαμε πολύ καλά», σχολίασε.

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα πάει καλά στο Europa League εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης.

«Συγχαρητήρια στη Ντόρτμουντ που πήρε την 4η θέση, αυτή της άξιζε από την αρχή. Εμείς  ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη, αλλά μας άφησε εκτός Champions League η νίκη της Μαρσέιγ. Με τέτοιες εμφανίσεις, αλλά και αυτή στη Γαλλία,  η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ καλά και στο Europa League», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει:

«Στο πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ οι Γάλλοι είχαν ήδη παίξει πέντε αγωνιστικές. Φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Σούπερ Λίγκα, όλοι μας… Δεν γίνεται η ομάδα που παίζει στο Champions League να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της όταν ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θα ήταν διαφορετικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις