Euroleague: Διατήρησε το αήττητο η Μπαρτσελόνα

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 00:59

A- A A+

Εχοντας προκριθεί και οι δύο στο Top 16, Μπαρτσελόνα και Ούνιξ Καζάν έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ, με τους φιλοξενούμενους να παρακολουθούν από κοντά στο σκορ τους Καταλανούς. Ένα σερί 12-0, όμως, στην τελευταία περίοδο έφερε το 8Χ8 για τους γηπεδούχους, ενώ η Ούνιξ έχει 5 νίκες και 3 ήττες.

Τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για να τερματίσει στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου διατήρησε η Σιένα, που επικράτησε 67-63 της Γαλατασαράι στην Τουρκία. Ο Ντέιβιντ Αντερσεν με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Ιταλών, ενώ ο Νίκος Ζήσης τελείωσε το ματς με 8 πόντους. Η Γαλατά, παρά τις 5 ήττες που έχει είναι πολύ κοντά στην πρόκριση, αρκεί την ερχόμενη εβδομάδα να νικήσει την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Σε…παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του 3ου ομίλου με τη Μακάμπι, η Ρεάλ Μαδρίτης. Με το Νίκολα Μίροτιτς να κάνει ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση, με 26 πόντους, οι «μερένχες» επικράτησαν 88-64 της «ομάδας του λαού», έφτασαν τις 6 νίκες, ενώ με μία λιγότερη και 3 ήττες οι Ισραηλινοί θα παίξουν για τη δεύτερη θέση του ομίλου με την Αναντολού Εφές. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε 2 πόντους, ενώ 9 πέτυχε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Για τον ίδιο όμιλο (3ο) η Σαρλερουά δεν επέτρεψε στην Παρτιζάν να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16», καθώς επικράτησε 84-79 των Σέρβων.

Η έκπληξη της 8ης ημέρας έγινε στην Ανδαλουσία, όπου η Μπάμπεργκ νίκησε 90-79 την Μάλαγα. Οι δύο ομάδες, που συμμετέχουν στον όμιλο του Παναθηναϊκού (2ο) έχουν από 3 νίκες και 5 ήττες και παραμένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις