Formula 1: Επαφή του Σούτιλ με Williams

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 18:42

A- A A+

Το μέλλον του Γερμανού πιλότου είναι αβέβαιο στην Formula 1 καθώς μέχρι στιγμής η Force Ιndia δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των οδηγών που θα την εκπροσωπήσουν στις πίστες το 2012. Πολλά όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ινδική ομάδα φέρεται να έχει καταλήξει στο οδηγικό δίδυμο των Νίκο Χούλκενμπεργκ και Πολ ντι Ρέστα για του χρόνου, αφήνοντας έξω τον Σούτιλ, παρά τα καλά αποτελέσματά του στους τελευταίους αγώνες του 2011.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Ρομάν Γκροσεάν από τη Renault ως δεύτερου πιλότου, οι προοπτικές του Σούτιλ μειώθηκαν πλέον σε μία μόνο ομάδα που δεν είναι άλλη, από την Williams.

Ο 28χρονος Γερμανός παραδέχθηκε σήμερα ότι η ομάδα του Γκρόουβ ήταν μία από εκείνες με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή για πιθανή συνεργασία.

«Ναι, βεβαίως και είχαν γίνει συζητήσεις με πολλές ομάδες για αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει υπογραφεί κάτι. Η Williams ήταν μία από ομάδες που έχουν μια θέση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι για τις συζητήσεις που έγιναν. Ελπίζουμε όμως ότι θα υπάρξει μία απάντηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Αντριαν Σούτιλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις