Αήττητος στο «Μπερναμπέου» ο Γκουαρντιόλα

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 07:21
A- A A+

Σε πέντε αναμετρήσεις στο «θρυλικό» γήπεδο, ο 40χρονος πανηγύρισε τρεις φορές, ενώ δύο ντέρμπι δεν ανέδειξαν νικητή. Στις δύο πρώτες επισκέψεις, μάλιστα, επί των ημερών του, στο «Μπερναμπέου», η «Μπάρτσα» πήρε ισάριθμα «τρίποντα» στο πλαίσιο της πριμέρα ντιβιζιόν (προπονητές της Ρεάλ ήταν διαδοχικά οι Χουάντε Ράμος και Μανουέλ Πελεγκρίνι).

Το πρώτο…διπλό των «μπλαουγκράνα» θα μείνει στην ιστορία, καθώς επιβλήθηκε με 6-2, χάρη σε 2 τέρματα των Ανρί, Μέσι κι από ένα των Πουγιόλ, Πικέ. Στη δεύτερη «επίσκεψη» η πρωταθλήτρια Ισπανίας έφυγε με το «τρίποντο», με τα τέρματα των Πέδρο και Μέσι (0-2).

Η έλευση του Μουρίνιο έκανε πιο ανταγωνιστική τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τέρματα των Μέσι και Ρονάλντο το τρίτο ντέρμπι έληξε 1-1, ενώ ακολούθησε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, όπου η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με 2-0. Η τελευταία επίσκεψη των Καταλανών στην ισπανική πρωτεύουσα ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup, με το τελικό σκορ στο 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις