Formula 1: Προσεχώς ανακοινώσεις από την Force India

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 15:14

A- A A+

Η εταιρεία με βάση το Σίλβερστοουν είναι η μία από τις δύο ομάδες (μαζί με την Scuderia Toro Rosso) που δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πιλότων για το 2012. Το «αφεντικό» της, Βιτζάι Μαλάια αποκάλυψε ότι η αυτή τη εβδομάδα θα είναι η πιο κρίσιμη, χωρίς ωστόσο να δώσει μια ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των ονομάτων. Δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως ότι αυτή θα είναι η Πέμπτη.

Τις δύο θέσεις ερίζουν τρεις πιλότοι, οι Αντριαν Σούτιλ, Πολ ντι Ρέστα και Νίκο Χούλκενμπεργκ. Φήμες αναφέρουν ότι οι δύο τελευταίοι είναι οι επικρατέστεροι χωρίς όμως να αποκλείεται και ο Σούτιλ, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες είχε εξαιρετική απόδοση. Μην ξεχνάμε ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της έκτης θέσης στους κατασκευαστές για την Force India.

Oπως διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της Ινδικής ομάδας Ρομπ Φέρνλεϊ, η ανακοίνωση καθυστερεί λόγω κάποιων θεμάτων που έχουν ανακύψει.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που το καθυστερούν. Προφανώς, το μόνο δίκαιο είναι να ασχολούμαστε με τους οδηγούς. Εχουμε τρεις πολύ ταλαντούχους πιλότους και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι αυτός που θα απογοητευθεί θα είναι την καλύτερη ευκαιρία που μπορεί να του δοθεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις