ΠΣΑΤ: Κορυφαίος αθλητής ο Γιαννιώτης, αθλήτρια η Λυμπερτά

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 23:57

Ο Σπύρος Γιαννιώτης (αριστερά) αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας αθλητής για την χρονιά που διανύουμε, ενώ το βραβείο στις γυναίκες πήρε η Μαριάννα Λυμπερτά. Στη φωτογραφία ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης (δεξιά) παραδίδει το βραβείο στον Ελληνα αθλητή.

A- A A+

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας αθλητής για την χρονιά που διανύουμε, ενώ το βραβείο στις γυναίκες πήρε η Μαριάννα Λυμπερτά.

Κορυφαία ομάδα για το 2011 η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, που κατάκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει την εθνική ομάδα των ανδρών στα τελικά του Euro 2012.

Ο Φ. Σάντος μιλάει ελληνικά

Ο Φ. Σάντος μιλάει ελληνικά

Στην κατηγορία των αθλητών με αναπηρία, νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σταθελάκος (στίβος), ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών τους περισσότερους ψήφους απέσπασε η Μαρία Σταματουλά (στίβος).

Για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τιμήθηκαν οι Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Παπανικολάου, το έπαθλο «κοινωνικής προσφοράς» απονεμήθηκε στον υιό Δημήτρη Χονδροκούκη και στον πατέρα του, Κυριάκο, με το «ευ αγωνίζεσθαι» οι Βασίλης Τοροσίδης και Στέφανος Καπίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις