Formula 1: Δεν επείγεται η HRT

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 21:19

Ο νέος επικεφαλής της ομάδας, Λιουίς Πέρεθ-Σάλα, αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις με πολλούς πιλότους.

A- A A+

Όπως τόνισε ο Ισπανός πρώην πιλότος της Formula 1 το συγκεκριμένο θέμα δεν επείγει, ιδίως τώρα που στην αγορά πλέον υπάρχουν αρκετά ονόματα. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι από τους πιλότους που έχουν μείνει χωρίς ομάδα, ο Βινταντόνιο Λιούτσι θεωρείται επικρατέστερος για τη θέση στην HRT. Πιθανότητες, ωστόσο, λόγω κυρίως εθνικότητας, έχει και ο Χάιμε Αλγκουερσουάρι, μετά την ανακοίνωση του οδηγικού διδύμου της Toro Rosso.

Προς το παρόν όμως ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της HRT δεν θέλησε να δώσει κάποιο περαιτέρω στοιχείο για το όνομα του δεύτερου πιλότου της Ισπανικής ομάδας. Το μόνο που αποκάλυψε ήταν ότι υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς οδηγούς.

«Ειμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς οδηγούς χωρίς ακόμα να αναμένουμε κάτι. Είναι μια απόφαση που δεν πρόκειται να λάβουμε πριν την έναρξη της νέας χρονιάς, διότι, σε αυτό το στάδιο, το ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας για την επόμενη σεζόν, είναι το λιγότερο επείγον», δήλωσε ο Πέρεθ-Σάλα.

Η HRT μαζί με την Williams είναι η δύο ομάδες της Formula 1 που δεν έχουν «κλείσει» το δίδυμο των οδηγών τους για του χρόνου. Προς το παρόν, ο Πέντρο ντε Λα Ρόσα θα κάτσει στο κόκπιτ του νέου μονοθέσιου της Ισπανικής ομάδας. Ο έμπειρος πιλότος εδώ και αρκετές ημέρες είχε ανακοινωθεί επίσημα, αφήνοντας για μια ακόμη φορά τη θέση του δοκιμαστή στη McLaren ώστε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσα στις πίστες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις