ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 22:13
A- A A+

Ο Σάντος έχει κατασταλάξει για τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώνεται αύριο αλλά ο Φερνάντο Σάντος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα και το πώς θα αντιμετωπίσει τις τρεις σημαντικές απουσίες. Τους τραυματίες Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς. Την θέση του Ιταλού στην άμυνα θα πάρει ο Μαλεζάς, του Γάλλου στην αριστερή πλευρά της επίθεσης ο Κουτσιανικούλης και αυτή του Βόσνιου ο Παπάζογλου.

Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή. Ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, ο Αραμπατζής από την δεξιά πλευρά και ο Λίνο από την αριστερή πτέρυγα της άμυνας του ΠΑΟΚ. Στο κέντρο της άμυνας εκτός από του Μαλεζα θα είναι ο Κοντρέρας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ οι τρεις στο κέντρο πλην του Κουτσιανικούλη θα τοποθετηθούν οι Βιερίνια και Ιβιτς με τον Παπάζογλου να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Με μια ζεστή εκδήλωση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Διοίκηση και το προσωπικό της αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Αλεκοζίδη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μετά από σχεδόν 40 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Αλεκοζίδη για την πολύτιμη προσφορά του και εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή του» ήταν η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αλεκοζίδης τόνισε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Η σχέση μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν ήταν απλά μια επαγγελματική σχέση, ήταν μια σχέση ζωής. Οι δεσμοί μου με τον Σύλλογο δεν θα κοπούν, αντίθετα θα συμπαρασταθώ με θέρμη στο έργο της Διοίκησης, καθώς και των μέχρι σήμερα συνεργατών μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους με τους οποίους συνεργάστηκα, με όλους όσους πέρασαν από το προσωπικό της ΠΑΕ, καθώς και τους φιλάθλους που σεβάστηκαν το ρόλο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ και προσωπική μου ευχή προς τον Πρόεδρο, Ζήση Βρύζα που με τίμησε σήμερα, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις