ΠΑΟ: Αλλαγές ετοιμάζει ο Νιόπλιας

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 22:55
A- A A+

Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ έχει στραμμένη την προσοχή του ο Παναθηναϊκός. Επιθετική τριπλέτα με Νίνη, Σαλπιγγίδη και Σισέ σχεδιάζει ο Νιόπλιας.

Το κυνήγι για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται από τους «πράσινους», όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αγωνιστικό κομμάτι με τον Νίκο Νιόπλια να προσανατολίζεται σε μερικές αλλαγές εν όψει του αγώνα με τους Κρητικούς.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος τεχνικός ετοιμάζει τον Σωτήρη Νίνη για την αριστερή πτέρυγα αντί του Σεμπάστιαν Λέτο, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή. Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη για την χρησιμοποίηση των Μπιάρσμιρ-Καντέ στο κέντρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του με ομιλία πριν από την προπόνηση της Δευτέρας.

«Διακοπές τέλος. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Εργοτέλη και όλα θα πάνε καλά. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πλέον η προσπάθεια θα είναι μεγάλη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη προπόνηση της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού έκαναν ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Ρουκάβινα. Kατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Γιώργος Μαχλελής υπέστη θλάση βΆ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες. Τέλος, ο Στέργος Μαρίνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε από το πρόγραμμα για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις