ΛΑ.Ο.Σ.: «Μ.Κ.Ο. με κυβερνητικά χρήματα είναι προφανώς ένα είδος ανεκδότου»

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2010 13:32
A- A A+

«Μη Κυβερνητική Οργάνωση με κυβερνητικά χρήματα είναι προφανώς ένα είδος ανεκδότου, από αυτά που μόνο η χώρα μας μπορεί να παράγει», παρατήρησε ο γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ. και αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος, ¶δωνις Γεωργιάδης, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προς τον πρωθυπουργό, για τη χρηματοδότηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η χώρα μας έχει δεκαπλάσιο αριθμό χρηματοδοτούμενων Μ.Κ.Ο από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και καταγγελία του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Πέτρου Δούκα ότι το 70% των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων είναι κρατικοδίαιτες και παίρνουν τα χρήματα με αδιαφανή κριτήρια.

«Τι θα πει Μη Κυβερνητική Οργάνωση με κρατικά χρήματα; Θέλουν κάποιοι άνθρωποι να επιτελέσουν ένα έργο; Μάλιστα! Πολύ ωραία, να το κάνουν. Κανείς δεν τους εμποδίζει να βρουν χρήματα και να το κάνουν. Και επειδή ακριβώς θα βρουν χρήματα μόνοι τους, θα είναι και η οργάνωση πράγματι “μη κυβερνητική”. Μη Κυβερνητική Οργάνωση με κυβερνητικά χρήματα είναι προφανώς ένα είδος ανεκδότου, από αυτά που μόνο η χώρα μας μπορεί να παράγει», υπογράμμισε ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος του ΛΑ.Ο.Σ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή