Επισκόπηση κυριακάτικου Τύπου

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 10:09
A- A A+

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύνταξη στα 67 με "ενισχυμένα ένσημα"! Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα νέα όρια ηλικίας ανακοινώνει την Τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Οι μεγάλοι χαμένοι του νέου ασφαλιστικού. Η "Α.τ.Κ." αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αυξήσεις των ορίων ηλικίας".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Βουλιάζουν οι τράπεζες. "Ρέει αίμα" στη Σοφοκλέους- Θεατής η κυβέρνηση".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Πληρώστε τους την Τετάρτη".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Σχέδιο "χειροπέδες" για επώνυμους φοροφυγάδες και λουκέτο σε επιχειρήσεις που παρανομούν. Συλλήψεις για παραδειγματισμό θέλει η κυβέρνηση".

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Ολο το σχέδιο για τις συντάξεις. Αποκλειστικό: Για ποιους ανεβαίνουν τα όρια ηλικίας. Τι θα γίνει με τα βαρέα και ανθυγιεινά. Τι αλλάζει για Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας . Ποιοι διασώζονται".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ξεκαθαρίζει το τοποίο για μισθούς, συντάξεις και φορολογία. Ο Υπουργός Οικονομικών ανοίγει τα χαρτιά του στο "Εθνος της Κυριακής".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Δικτατορία" κήρυξε ο Ιερώνυμος".

Η ΕΠΟΧΗ: "Τα...."γουρουνάκια" ξεσηκώνονται. Την Τετάρτη 10 Φλεβάρη η απεργία στο δημόσιο. Μεγάλη καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ κατά των μέτρων".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ιστορίες αλόγιστης σπατάλης. Εξωφρενικά επιδόματα, σκανδαλώδεις αυξήσεις και αμοιβές υπαλλήλων στη Βουλή και τον ΟΣΕ".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εμφραγμα και στάση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα. Το 70% των επιχειρήσεων αδυνατεί να καταβάλει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές, ενώ το 30% πάει για πτώχευση".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Η μαύρη λίστα των επιδομάτων. Δημόσιο: Ποιες είναι οι ειδικές παροχές των υπαλλήλων που θέλει να...ψαλιδίσει η κυβέρνηση".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ολοι στην απεργία του ΠΑΜΕ την Τετάρτη στις 10 Φλεβάρη. Στην ενιαία αντεργατική επίθεση καθολική εργατική αντεπίθεση".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Καταιγίδα" για μισθωτούς ελεύθερους επαγγελματίες. Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται το φορολογικό νομοσχέδιο".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Κόβονται δώρα και άδειες! Αυτές είναι οι ...παροχές και οι ...αυξήσεις που υποσχόταν ο Γιώργος".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Οικογενειακό τεκμήριο 35.000 ευρώ. Θα ισχύει για κάθε 4μελή οικογένεια με σπίτι και αυτοκίνητο. Αντικειμενικό σύστημα φορολόγησης με τον νέο νόμο για όσους διαφεύγουν μέχρι σήμερα από την Εφορία".

Realnews: "Χρόνια Πολλά κ. Χριστοφοράκο"! Ευχές και δώρα πολιτικών από και προς τον Mr Siemens".

ΝΙΚΗ: "Εμφύλια σύρραξη "ματώνει" το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τελικής πτώσης ο πόλεμος λαϊκών - εκσυγχρονιστών".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Είπα- Ξείπα Παπανδρέου με κόστος 825 εκατ. ευρώ. Πώς πληρώνουμε ακριβά την ...αργοπορία του πρωθυπουργού να εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά ο Κ. Καραμανλής".

VETO της Κυριακής: "Ψήφος εμπιστοσύνης στους "σκληρούς " της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κάλπης".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Οι αλλαγές σε φόρους- συντάξεις. Ποιοι θίγονται, ποιοι ευνοούνται από τα μέτρα".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Πώς κλέβουν τα ταμεία. Πάρτι εκατομμυρίων σε βάρος των ασφαλισμένων. 400 εκατ. ευρώ χρωστούν οι φαρμακοβιομηχανίες, καθώς δεν αποδίδουν το 4% του τζίρου, όπως προβλέπει νόμος του 2006".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΕΞΠΡΕΣ: "Παράταση παγώματος στην αγορά κατοικιών".

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: "Το παιγνίδι των hedge funds. Οι επιθέσεις, τα αδιέξοδα και η ευρωπαϊκή (μη) απάντηση. Η εβδομάδα που συγκλόνισε την αγορά ομολόγων και μετοχών του Νότου".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή