Siemens: Tην Τρίτη στη Βουλή η πλήρης δικογραφία

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 14:20
A- A A+

Στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής θα είναι την ερχόμενη Τρίτη πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας της υπόθεσης Siemens.

Mε εξώδικη δήλωσή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής Σ. Βαλυράκη, ο Γεώργιος Σκαρπέλης, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, δηλώνει πρόθυμος να θέσει αμέσως στη διάθεση της επιτροπής αντίγραφο της δικογραφίας.

Ο κ. Σκαρπέλης, δια του συνηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη, κατηγορεί τον Νίκο Ζαγοριανό και τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, ότι «λυσσαλέα αντέδρασαν» στο να πάρει ο ίδιος αντίγραφο της δικογραφίας του και αφού χρειάστηκε να εκδοθούν δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με δεδομένο -όπως πληροφορείται ο κ. Σκαρπέλης- ότι «με διάφορα τερτίπια και προσχήματα μεθοδεύεται η μη αποστολή όλων των εγγράφων στην επιτροπή», δηλώνει πρόθυμος να τα αποστείλει ο ίδιος.

Ο κ. Βαλυράκης, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην επιτροπή. Την ίδια ημέρα έχει κληθεί να εξεταστεί ο κ. Μαντζουράνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή