Πολιτική
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 14:20

Siemens: Tην Τρίτη στη Βουλή η πλήρης δικογραφία

Στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής θα είναι την ερχόμενη Τρίτη πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας της υπόθεσης Siemens.

Στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής θα είναι την ερχόμενη Τρίτη πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας της υπόθεσης Siemens.

Mε εξώδικη δήλωσή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής Σ. Βαλυράκη, ο Γεώργιος Σκαρπέλης, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, δηλώνει πρόθυμος να θέσει αμέσως στη διάθεση της επιτροπής αντίγραφο της δικογραφίας.

Ο κ. Σκαρπέλης, δια του συνηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη, κατηγορεί τον Νίκο Ζαγοριανό και τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, ότι «λυσσαλέα αντέδρασαν» στο να πάρει ο ίδιος αντίγραφο της δικογραφίας του και αφού χρειάστηκε να εκδοθούν δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με δεδομένο -όπως πληροφορείται ο κ. Σκαρπέλης- ότι «με διάφορα τερτίπια και προσχήματα μεθοδεύεται η μη αποστολή όλων των εγγράφων στην επιτροπή», δηλώνει πρόθυμος να τα αποστείλει ο ίδιος.

Ο κ. Βαλυράκης, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην επιτροπή. Την ίδια ημέρα έχει κληθεί να εξεταστεί ο κ. Μαντζουράνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ