ΝΔ: Tο πρόβλημα της Ολυμπιακής αντιμετωπίστηκε με τρόπο οριστικό και επωφελή

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 21:18
A- A A+

«Η επιχειρηματική συμφωνία για τη συγχώνευση των εταιριών Olympic Air -Αegean, υπενθυμίζει ότι το πρόβλημα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που ζημίωνε το Ελληνικό Δημόσιο με 1 εκατ. ευρώ την ημέρα αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ με τρόπο οριστικό και επωφελή για τον Έλληνα φορολογούμενο και ανήκει στο παρελθόν».

Τα παραπάνω ανέφερε ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στη συμφωνία συγχώνευσης Olympic Air - Aegean και τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων Δ. Ρέππα.

Σημείωσε επίσης ότι «το σχέδιο για την κάλυψη των εργαζομένων σε βάθος εικοσιπενταετίας, αντιστοιχεί σε έλλειμμα τριών χρόνων της παλαιάς Ολυμπιακής».

Κατηγόρησε δε το ΠΑΣΟΚ για αναξιοπιστία και αντιφάσεις, επισημαίνοντας ότι προεκλογικά μιλούσε για την επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

«Όσο για αυτή καθ’ αυτή τη συμφωνία, αναμένουμε την απάντηση των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας και της Ε.Ε. οι οποίες στο σκεπτικό της απόφασή τους, θα πρέπει να συνυπολογίσουν την ομαλή λειτουργία του ανταγωνισμού, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την ωφέλεια του καταναλωτή», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή