Δ. Σιούφας: «Οπου οι υποψήφιοι ήταν βουλευτές της Ν.Δ., το αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2002 14:18
A- A A+

«Ως γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. θέλω να επισημάνω ότι όπου οι υποψήφιοι ήταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Σιούφας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που υποψήφιοι ήταν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αυτοί απέτυχαν παταγωδώς, πρόσθεσε ο κ. Σιούφας ο οποίος επισήμανε παράλληλα ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα καταδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την πιο ισχυρή πολιτική δύναμη στον τόπο. Εάν γίνονταν εθνικές εκλογές θα συγκροτούσαμε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μια ισχυρή Κυβέρνηση μακράς πνοής».

Βεβαίως, δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, είναι ευκρινές ότι ο κόσμος -και ειδικότερα η βάση της παράταξής μας- θέλησε να διατυπώσει αντίθεση και διαμαρτυρία σε ορισμένες επιλογές του κόμματος. Ακούμε, όπως ευθέως υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, τη φωνή του κόσμου και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απόψεις για το καλύτερο που όλοι θέλουμε και όλοι μαζί μπορούμε, κατέληξε ο κ. Σιούφας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή