Πολιτική
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2002 14:18

Δ. Σιούφας: «Οπου οι υποψήφιοι ήταν βουλευτές της Ν.Δ., το αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό»

«Ως γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. θέλω να επισημάνω ότι όπου οι υποψήφιοι ήταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Σιούφας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που υποψήφιοι ήταν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αυτοί απέτυχαν παταγωδώς, πρόσθεσε ο κ. Σιούφας ο οποίος επισήμανε παράλληλα ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα καταδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την πιο ισχυρή πολιτική δύναμη στον τόπο. Εάν γίνονταν εθνικές εκλογές θα συγκροτούσαμε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μια ισχυρή Κυβέρνηση μακράς πνοής».

Βεβαίως, δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, είναι ευκρινές ότι ο κόσμος -και ειδικότερα η βάση της παράταξής μας- θέλησε να διατυπώσει αντίθεση και διαμαρτυρία σε ορισμένες επιλογές του κόμματος. Ακούμε, όπως ευθέως υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, τη φωνή του κόσμου και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απόψεις για το καλύτερο που όλοι θέλουμε και όλοι μαζί μπορούμε, κατέληξε ο κ. Σιούφας.