Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπορντό

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 14:39
REUTERS/REGIS DUVIGNAU

A- A A+

Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Μπορντό με μόνο στόχο μια εμφάνιση που θα του δώσει το δικαίωμα να πιστέψει σε μια ανατροπή του 0-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι παίκτες του μπορεί να μη βρίσκονται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση στη φετινή σεζόν μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ, που τους έθεσε οριστικά εκτός πρωταθλήματος, όμως θεωρούν πως έχουν δυνάμεις ακόμα για να παλέψουν την πρόκριση.

Μπ. Μπάντοβιτς: Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση

Μπ. Μπάντοβιτς: Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση

Όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν, ο Βόσνιος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια, φυσικά, θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης. Τοροσίδης δεξιά, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ στο κέντρο και έναν εκ των Μπράβο Λεντέσμα θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ Στολτίδης και Λεντέσμα έχουν προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Μαρέσκα. Ζαϊρί και Ντάτολο θα παίξουν στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Λουά Λουά θα αναλάβει έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ.

Οι Γάλλοι από την πλευρά τους και αυτοί δεν βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα, έχοντας συνεχή στραβοπατήματα στο εγχώριό τους πρωτάθλημα, στο οποίο όμως συνεχίζουν να ηγούνται της βαθμολογίας.

Ο Λοράν Μπλαν θα κοιτάξει να προφυλάξει πρώτα αμυντικά την ομάδα του και ύστερα θα κυνηγήσει κάποιο γκολ, κυρίως μέσω στημένων φάσεων, που αποτελούν το μεγάλο όπλο των Γιρονδίνων.

Η 11αδα της Μπορντό πιθανότατα θα αποτελείται από τους Καρασό, Σαλμέ, Κιανό, Σανέ, Τρεμουλινάς, Ντιαρά, Φερνάντο, Πλασίλ, Γκιουργκούφ, Βέντελ και Τσαμάκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις