Μπαρτσελόνα-Στουγκάρδη: Το φαβορί και το αουτσάιντερ

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 14:33
A- A A+

Διακριτούς ρόλους θα έχουν Μπαρτσελόνα και Στουτγκάρδη στον μεταξύ τους επαναληπτικό στο «Καμπ Νου» για τη φάση των «16» του Champions League. Οι Καταλανοί εκείνου του φαβορί και οι Γερμανοί του αουτσάιντερ.

Στον πρώτο αγώνα στη Στουτγκάρδη οι «μπλαουγκράνα» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 και έτσι εκτός της φανέλας και της έδρας, έχουν το μέχρι στιγμής σκορ με το μέρος τους.

Η νίκη, μάλιστα, της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Βαλένθια για την Primera Division δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θέλουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όχι μόνο για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στη Ρώμη, αλλά και για να έχουν τη δυνατότητα να πικάρουν τους φίλους της «μισητής» Ρεάλ, καθώς ο φετινός τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη έδρα της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Κεϊτά και Αμπιντάλ οι μοναδικοί αμφίβολοι για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά, η Στουτγκάρδη ταξίδεψε στη Βαρκελώνη χωρίς άγχος και με πρόθεση να εξαντλήσει όσες πιθανότητες της απομένουν. Οι Γερμανοί γνωρίζουν η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί.

Στην 11αδα τους θα βρίσκεται και ο Αλεξάντρ Χλεμπ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Στουτγκάρδη από τους «μπλαουγκράνα» και σίγουρα θα θέλει να αποδείξει στους Καταλανούς πως άδικα τον έδιωξαν.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Λάνινγκ και Μποκά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο ¶λεν Χάμερ από το Λουξεμβούργο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις