Mέχρι τις 12:00 οι συναλλαγές στις τράπεζες

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010 09:41
UPD:09:52
EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

A- A A+

Μέχρι τις 12:00 θα διενεργούνται σήμερα οι συναλλαγές στις τράπεζες, ενώ οι εργαζόμενοι στα καταστήματα των τραπεζών θα αποχωρήσουν στη 1.00 μ.μ. αντί στις 2.45 μ.μ., σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο των τριών εργαζομένων.

Εξάλλου, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα το πρωί όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες της Marfin Egnatia Bank, ενώ θα κλείσουν στις 11.00, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στις κηδείες των συναδέλφων τους.

Aπόδοση ευθυνών ζητεί η ΟΤΟΕ

Να αποδοθούν ευθύνες στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς για τις αιτίες που στοίχισαν τη ζωή των τριών εργαζομένων στο κατάστημα της οδού Σταδίου στη Marfin Egnatia Bank και να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ η οποία ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη προκειμένου να απαιτήσει την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται σε όλες τις τράπεζες και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Διαβεβαιώνει ότι ως κλαδική συνδικαλιστική οργάνωση των τραπεζοϋπαλλήλων, θα παρακολουθήσει την πορεία των ερευνών και θα στραφεί κατά όλων των υπευθύνων, ενώ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση που αφαίρεσε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους και όσους τη σχεδίασαν και την εκτέλεσαν, οι οποίοι πρέπει άμεσα να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή