Αλ. Παπαρήγα: Παραπλάνηση του λαού στο ασφαλιστικό

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 16:46
UPD:18:54

Η γ.γ. του ΚΚΕ έκανε επίσης λόγο για παραπλάνηση του λαού από την κυβέρνηση, χρεώνοντάς της ότι δείχνει «αποφασισμένη να πέσει ηρωικά μαχόμενη υπέρ του μνημονίου και εναντίον του λαού».

A- A A+

«Απειλούν το λαό ότι θα καταστραφεί, αν δεν δεχθεί την αυτοκαταστροφή του», τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στους κυβερνητικούς χειρισμούς για το ασφαλιστικό.

Έκανε επίσης λόγο για παραπλάνηση του λαού από την κυβέρνηση, χρεώνοντάς της ότι δείχνει «αποφασισμένη να πέσει ηρωικά μαχόμενη υπέρ του μνημονίου και εναντίον του λαού».

Α. Παπαρήγα: Απειλούν τον λαό οτι θα καταστραφεί αν δεν δεχθεί την αυτοκαταστροφή του

Α. Παπαρήγα: Απειλούν τον λαό οτι θα καταστραφεί αν δεν δεχθεί την αυτοκαταστροφή του

Σχολιάζοντας τα περί επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και εξόδου από την ευρωζώνη, η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι «μια τέτοια πρόταση από μόνη της δεν είναι απ' τη φύση της προοδευτική».

«Τέτοιες προτάσεις μπορούν να υιοθετήσουν και αντιδραστικοί και κεφαλαιοκράτες με την εξής έννοια: Δεν αμφισβητούν τους παράγοντες που οδηγούν στην κρίση και ανακυκλώνουν την κρίση», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτές είναι άσφαιρα πυρά στο βαθμό που τις διεκδικούν στο έδαφος της ίδιας στρατηγικής υπηρέτησης του καπιταλιστικού συστήματος», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή