Φεστιβάλ Αθηνών: Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 19:39

A- A A+

Χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων και ειδικές προσφορές σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες καθιερώνει το Φεστιβάλ Αθηνών. Περίπου χίλια δωρεάν εισιτήρια θα διατεθούν σε ανέργους στο Ηρώδειο και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (στο άνω διάζωμα), στις παρακάτω παραγωγές: Θέατρο Νο (16/6), Ορχήστρα των Χρωμάτων (4/7), Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (8/7), Rimini Protokoll / Ο Προμηθέας στην Αθήνα (15/7), Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων (16/7), Οιδίπους τύραννος / Αμφι-θέατρο Σπύρου Α. Ευαγγελάτου (9 και 10 /7), Οθέλλος / Schaubühne Berlin (6 και 7/8), Πλούτος – Πενίας θρίαμβος / Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»(13 και 14 / 8).

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν εισιτήρια με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του από τα κεντρικά ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39) και από τα ταμεία των χώρων την ημέρα της παράστασης, εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός. Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στην τιμή των φοιτητικών.

Το Φεστιβάλ Αθηνών στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποτελέσει έναν προσιτό και προσβάσιμο πολιτιστικό πυρήνα, προσφέρει ειδικές τιμές για μαθητές ωδείων και εκπτωτικά πακέτα εισιτηρίων, χαμηλότερες τιμές στις παραστάσεις του Ηρωδείου και στην Πειραιώς 260 αλλά και δωρεάν εκδηλώσεις (εικαστικές εκθέσεις κ.τ.λ.).

Προτεινόμενα για εσάς