Ενημέρωση «πράσινων» βουλευτών από τον Αν. Λοβέρδο

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 12:03
UPD:14:07

Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο εσωκομματικό μέτωπο εν όψει της κρίσιμης ψήφισης του ν/σχ.

A- A A+

Για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο -και τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά- ενημερώνει το ΚΤΕ Εργασίας του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναμένεται για ακόμη μία φορά να προβάλλουν ενστάσεις για τις επίμαχες διατάξεις του ν/σχ, που αφορούν -μεταξύ άλλων- την επικουρική σύνταξη, τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των μητερών ανηλίκων και τη 13η και 14η σύνταξη.

Από την πλευρά του ο υπουργός θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο εσωκομματικό μέτωπο -εν όψει της κρίσιμης ψήφισης του ν/σχ- και να αποφευχθούν τυχόν διαρροές.

Την ίδια στιγμή, και ενώ εντός της εβδομάδας το ασφαλιστικό αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή, πυκνώνουν οι αντιδράσεις απέναντι στις αλλαγές που δρομολογούνται, καθώς μαζικό «όχι» στις προωθούμενες ρυθμίσεις αναμένεται να πουν αύριο οι πολίτες που θα συμμετάσχουν στην γενική απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή