Champions League: Κληρώνει για ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 10:23
UPD:12:05

Μία εκ των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ¶γιαξ, Φενερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

A- A A+

Μία εκ των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ¶γιαξ, Φενερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (στο πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται να κάνει για να περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης). Το πρώτο του παιχνίδι θα γίνει στις 27 ή 28 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 3 ή 4 Αυγούστου.

Στην κλήρωση που θα γίνει στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τοποθετηθεί στους αδύνατους των μη πρωταθλητών.

Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στο γ' προκριματικό, θα λάβουν μέρος στα play-offs του Europa League, ενώ όσες προκριθούν θα πάρουν το εισιτήριο για τα play-offs του Champions League. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι στους αδυνάτους στην κλήρωση της 6ης Αυγούστου, με πιθανούς αντιπάλους τις Σεβίλλη, Βέρντερ Βρέμης, Τότεναμ και τις δύο επόμενες ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της UEFA.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις