Συνάντηση Φ. Κουβέλη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 15:48

Τον πρόεδρο της Δημοκρατική Αριστεράς δέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

A- A A+

Τον πρόεδρο της Δημοκρατική Αριστεράς δέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κουβέλης ανακοίνωσε και επισήμως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ίδρυση της «Δημοκρατικής Αριστεράς». Όπως τόνισε ο κ. Κουβέλης, πρόκειται για μια καινούργια πολιτική δύναμη, η οποία προτάσσει τον χαρακτηρισμό «δημοκρατική», καθώς το πλαίσιο της δημοκρατίας είναι εκείνο που μπορεί να καθιστά αποτελεσματικούς, χρήσιμους και ωφέλιμους τους αγώνες της αριστεράς.

Φ. Κουβέλης: Απαράδεκτη η κατάργηση ρυθμίσεων των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Φ. Κουβέλης: Απαράδεκτη η κατάργηση ρυθμίσεων των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Κουβέλης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ορθής λειτουργίας του πολιτικού συστήματος, αλλά και αλλαγής του περιεχομένου της πολιτικής, μιας πολιτικής που – όπως υποστήριξε- οδήγησε στη σημερινή κατάσταση, μέσα από ένα πελατειακό κράτος, με αδιαφάνειες και έντονο το στοιχείο της διαφθοράς.

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε τον κ. Κουβέλη για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην πορεία του. «Δύσκολο έργο βέβαια, αλλά εσείς είστε δοκιμασμένος σε αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή