Μπάγεβιτς: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2010 19:24
A- A A+

Με ανακοίνωση τους, τη Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τα γεγονότα της Καλλιθέας και θεωρούν ύποπτη την προσπάθεια διάσπασης του κλίματος. Μπάγεβιτς: «Συνεχίζουμε πιο δυνατοί».

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει τα εξής:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα "φιλικό" παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους "λίγους" που "επιθυμούν" το "καλό" της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι.

Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Μπάγεβιτς: «Συνεχίζουμε πιο δυνατοί»

Δηλώσεις, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας, έκανε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν ως εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Ντ. Μπάγεβιτς: Nα βγούμε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι

Ντ. Μπάγεβιτς: Nα βγούμε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι

Στην προπόνηση και ο Αδαμίδης

Στους Θρακομακεδόνες ανέβηκε το απόγευμα της Δευτέρας -για την προπόνηση της ομάδας- και ο Σταύρος Αδαμίδης, δείχνοντας έτσι ότι η διοίκηση είναι πάντα κοντά στον Μπάγεβιτς.

Στ. Αδαμίδης: Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες

Στ. Αδαμίδης: Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις