Η ΝΔ δεν θα στηρίξει άλλον υποψήφιο στο Καρπενήσι

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 14:14
UPD:14:51
A- A A+

Αιχμηρή ήταν δήλωση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκου, σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μπακογιάννη στο δήμο Καρπενησίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως η Ρηγίλλης δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο στον εν λόγω δήμο.

«Στην καινούργια Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια Νέα Δημοκρατία σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του δηλαδή το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο», σχολίασε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Την Κυριακή το βράδυ ο κ. Κώστας Μπακογιάννης ανακοινώσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Νέο Δήμο Καρπενησίου «με μια ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Διαβουλεύσεις Ντ. Μπακογιάννη για την περιφέρεια Κρήτης

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της κ. Ντόρας Μπακογιάννη με στελέχη της στην Κρήτη για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην περιφέρεια Κρήτης.

Η κ. Μπακογιάννη θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο όπου θα συζητήσει με στελέχη της για τον καταλληλότερο υποψήφιο, καθώς δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει τον Χ.Μαρκογιαννάκη είναι ανοικτό, ωστόσο όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διερευνώνται κι άλλα πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως θα συγκεντρώνουν πιο πολλά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή