Νέες υποψηφιότητες για δήμους της χώρας ανακοίνωσαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 14:44
UPD:15:27
A- A A+

Μετά από εσωτερική εκλογική διαδικασία το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο πήρε, με ποσοστό 58%, ο κ. Στέλιος Μποζίκης. Αντίπαλοι του κ. Μποζίκη ήταν οι κ.κ. Παναγιώτης Κολύρης, Παναγιώτης Βόσσος - Δασκαλάκης και Χάρης Μαρκουτσάς.

Εν τω μεταξύ και η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τα ονόματα υποψηφίων δημάρχων στους νομούς Ηλείας και Ευβοίας.

Στο νομό Ηλείας, υποψήφιος στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, θα είναι ο κ. Γ. Νικολακόπουλος, εκπαιδευτικός και νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας.

Στο νομό Ευβοίας, υποψήφιος της ΝΔ στο δήμο Χαλκιδέων θα είναι ο νυν δήμαρχος Αθ. Ζεμπίλης. Στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ι. Κούκη, διευθυντή Εμπορικής Τράπεζας Αλιβερίου και στο δήμο Σκύρου την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.

Σήμερα εξάλλου ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παν. Ψωμιάδης είχε συνάντηση με τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Αθανάσιο Σκορδά, τον γραμματέα Οργανωτικού Μανώλη Αγγελάκα και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Α. Λυκουρέντζος: Η Ν.Δ. έχει τη δύναμη και την ικανότητα να υπερασπίζει τις αποφάσεις της

Α. Λυκουρέντζος: Η Ν.Δ. έχει τη δύναμη και την ικανότητα να υπερασπίζει τις αποφάσεις της

«Στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη, με γνώμονα και κριτήριο την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του προσφορά στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία γενικότερα», δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέντζο για τη στήριξη της Ρηγίλλης στην υποψηφιότητά του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή