Εγκαίνια για τη ΔΕΘ

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 11:23
UPD:13:18
A- A A+

Στην τελετή του αγιασμού της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης παρέστη το πρωί ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τις διοικήσεις ΔΕΘ και HELEXPO και με τους εκπροσώπους εργαζομένων των δυο εταιρειών. Ακολούθησε η επίσκεψή του στους χώρους της έκθεσης.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι τα προηγούμενα χρόνια σπαταλήθηκαν ευκαιρίες στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, αλλά τώρα βαδίζουμε με σταθερά βήματα και η Ελλάδα μπορεί να είναι υπερήφανη γιατί αξίζει πολύ περισσότερα. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1865844

Η ομιλία του κ. Παπανδρέου προς τους παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την καθιερωμένη συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψή του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ με την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Εν αναμονή διαδηλώσεων

Το απόγευμα συνδικάτα, συνδικαλιστικές οργανώσεις και πολιτικοί φορείς ετοιμάζονται να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μνημόνιο και τα κυβερνητικά μέτρα, διαδηλώνοντας προς την πλατεία ΧΑΝΘ, 200 μέτρα από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ξεχωριστό συλαλλητήριο διοργανώνουν -την ίδια ώρα, στην πλατεία Αριστοτέλους- το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών), η ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση), το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και η ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή