Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο πορείας ΦΔΧ στο κέντρο της Αθήνας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 14:03
UPD:14:51
A- A A+

Μπορεί οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης να μην έχουν υλοποιήσει την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο οι άνδρες της τροχαίας έχουν σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν μια τέτοια κίνηση.

Από το πρωί, εκατοντάδες φορτηγά είναι παρατεταγμένα κατά μήκος των δύο εθνικών οδών, στις εισόδους της πρωτεύουσας, καθώς και στην παραλιακή, στο ύψος του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική και κυρίως αποσκοπεί στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κλούβες των ΜΑΤ σε περίπτωση που αποφασιστεί αιφνιδιαστικά να πραγματοποιηθεί πορεία.

Την ίδια ώρα ομαλή είναι η κατάσταση στην αγορά καθώς, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχεδόν το σύνολο των πρατηρίων διαθέτει βενζίνη, ενώ δεν παρατηρούνται οι ουρές των αυτοκινήτων που σημειώθηκαν χθες. Σε δηλώσεις του μάλιστα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Βυτιοφορέων, κ. Τσάμος, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μείνει η αγορά χωρίς καύσιμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή