Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο Χαϊδάρι

Ψηφίστηκε επί των άρθρων και επί της αρχής το ν/σ
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 14:04
UPD:14:24
A- A A+

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο Χαϊδάρι όταν ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης επιχείρησαν να βγάλουν στο δρόμο τα οχήματά τους και να κατευθυνθούν προς την Αθήνα. Αμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας που για μία ακόμη φορά εμπόδισε τους αυτοκινητιστές. Η Λ. Αθηνών έμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα για περίπου 40 λεπτά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δεκάδες οδηγοί που κινούνταν με τα οχήματα στο σημείο.

Το κλίμα ήταν τεταμένο με τους ιδιοκτήτες να φωνάζουν συνθήματα κατά του υπουργού Μεταφορών Δ. Ρέππα και της κυβέρνησης.

Λίγο πριν τις 14:00 η κυκλοφορία στη Λ. Αθηνών είχε αποκατασταθεί πλήρως.

Αυστηρό μήνυμα ότι η Πολιτεία δεν είναι ανοχύρωτη μπροστά στις κινητοποιήσεις έστειλε από την πλευρά του ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών ολοκληρώθηκε και επί των άρθρων και επί της αρχής και την ερχόμενη εβδομάδα το ν/σ έρχεται στην Ολομέλεια, πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Απαντώντας σε βουλευτές τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης, ο κ. Ρέππας ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε παράταση στη μεταβατική περίοδο, ούτε επιστροφή του 35% της αξίας της άδειας των ιδιοκτητών ΦΔΧ μετά την πάροδο της μεταβατικής περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή