Ενταση στη Λ.Αθηνών από τους οδηγούς φορτηγών

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 12:06
UPD:12:39
A- A A+

Ενταση επικρατεί στη Λεωφόρο Αθηνών από τους ιδιοκτήτες ΦΔΧ καθώς η Τροχαία δεν τους επιτρέπει να μετακινήσουν τα φορτηγά που είναι παρατεταγμένα από το πρωί στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός με την κυκλοφορία προς Αθήνα να γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αυτοκινητιστές έκλεισαν για λίγη ώρα και το ρεύμα εξόδου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα.

«Εμείς διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, η Τροχαία ωστόσο, έχει κλείσει το δρόμο και δεν μας αφήνει να μετακινήσουμε τα φορτηγά», εξήγησε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάνος Τζωρτζάτος.

Το πρωί η αστυνομία εμπόδισε προσπάθεια των ιδιοκτητών ΦΔΧ να ξεκινήσουν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της Αθήνας. Όπως έκανε γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος της Ομοσπονδίας των Βυτιοφορέων, στις 5 το πρωί ελήφθη αιφνιδιαστική απόφαση να μετακινηθούν από το μπλόκο της Ελευσίνας δεκάδες βυτιοφόρα προς την Αθήνα για να πραγματοποιήσουν πορεία. Μέχρι να σχηματιστεί το κομβόι των φορτηγών, περιπολικά της τροχαίας και κλούβες των ΜΑΤ έκλεισαν το δρόμο, στο ύψος του Χαϊδαρίου και του Σκαραμαγκά προκειμένου να ανακόψουν την πορεία των φορτηγών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή