Κλειστή η Περαιώς από τη συγκέντρωση των ιδιοκτητών ΦΔΧ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 12:13
UPD:14:22

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης είναι προγραμματισμένη πορεία προς τη Βουλή, ενώ πρόθεση των αυτοκινητιστών είναι να κάνουν ολονύκτια καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή μέχρι την Τέταρτη, ημέρα ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου.

A- A A+

Κλειστή είναι η Πειραιώς (από Σωκράτους) λόγω της συγκέντρωσης των ιδιοκτητών ΦΔΧ έξω από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτηγών και Βυτιοφόρων ΔΧ. Η Γενική Συνέλευση αναμένετο να αρχίσει λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των προέδρων των Ομοσπονδιών της χώρας, καθώς, όπως επισήμανθηκε, είναι θέμα επιβίωσης για τους ιδιοκτήτες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης είναι προγραμματισμένη πορεία προς τη Βουλή, ενώ πρόθεση των αυτοκινητιστών είναι να κάνουν ολονύκτια καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή μέχρι την Τέταρτη, ημέρα ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών.

Σε ετοιμότητα τέσσερις εισαγγελείς

Τέσσερις εισαγγελείς Πρωτοδικών έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία της πορείας. Σε συνεργασία με την αστυνομία οι εισαγγελικοί λειτουργοί θα ελέγχουν την τήρηση του νόμου καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης των ιδιοκτητών φορτηγών και έχουν εντολή, σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκώμενων αδικημάτων, να εφαρμόζουν αμέσως την αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια ώρα στους δρόμους του λεκανοπεδίου παραμένουν σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, περισσότερα από 1.000 φορτηγά οχήματα. Αυξημένα είναι τα μέτρα της αστυνομίας, με σαφείς εντολές να μην επιτρέψει σε φορτηγά να μετακινηθούν προς την Αθήνα. Η κίνηση στις εθνικές οδούς γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή