ΑΔΕΔΥ: Απόπειρα μετάθεσης ευθυνών οι δηλώσεις Θ.Πάγκαλου

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 13:19
A- A A+

«Ενταγμένες στη γενικότερη επίθεση που υλοποιεί η κυβέρνηση σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων» χαρακτήρισε η ΑΔΕΔΥ τις δηλώσεις του κ. Θ. Πάγκαλου σε κυριακάτικη εφημερίδα για τον τρόπο που οι πολιτικοί διόριζαν στο Δημόσιο ψηφοφόρους τους.

«Η ΝΔ έχει στο DNA της τη φαυλότητα, το ΠΑΣΟΚ την πολέμησε, έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά αντιστάθηκε με δύναμη κατ' αρχήν η κοινωνία. Δηλαδή οι άνθρωποι που ζητούσαν διορισμούς. Υπό την πίεσή τους υποχώρησαν πολλοί βουλευτές, για να μην πω σχεδόν όλοι, και πολλοί υπουργοί», ανέφερε στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Οι τακτικές του αποπροσανατολισμού, της μετάθεσης ευθυνών και διάσπασης της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι γνωστές και δεν πρόκειται να κάμψουν τους συλλογικούς και κοινωνικούς αγώνες».

«Η 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου θα είναι η νέα απάντηση των εργαζόμενων σε όλους αυτούς, που με πρωτοφανή υβριστική προπαγάνδα επιχειρούν να δημιουργήσουν συνενόχους », καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή