ΝΔ: Δυναμίτης στην κοινωνική ειρήνη από την κυβέρνηση

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 16:50
UPD:16:52
A- A A+

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική της βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνικής ειρήνης», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη νέα τροπολογία που περιλαμβάνει αυστηρότερες κυρώσεις για τους υπό επίταξη αυτοκινητιστές.

«Σπρώχνει την κατάσταση στα άκρα. Επιδιώκει μετωπική σύγκρουση», συμπλήρωσε και την κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της. «Τα άκρα δεν αποτελούν λύση. Η προσφυγή στη βία δεν αποτελεί λύση», τόνισε.

Επιπλέον, ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση να «διορθώσει τους λανθασμένους χειρισμούς της,να κάνει, έστω και τώρα, διάλογο και να δώσει τη μεταβατική περίοδο που αιτούνται οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ απηύθυνε έκκληση στους επαγγελματίες «να μη δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα με τις κινητοποιήσεις τους στην καθημερινότητα εκατομμυρίων συμπολιτών μας».

«Και, πριν από όλα», συνέχισε,» καλούμε, για μια ακόμη φορά, την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Να πάψει ο Πρωθυπουργός, με τις επιλογές του, να σπρώχνει την κατάσταση στα άκρα, γιατί η βία και η μετωπική σύγκρουση πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα και δεν οδηγεί σε λύσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή