Κλιμακώνεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για την οικονομία

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 20:10
UPD:08/10/2010 00:00
A- A A+

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΝΔ για την οικονομία. Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απάντησε στην επίθεση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει λόγο για εγκλήματα της ΝΔ.

«Πέρυσι ο κ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και μετά μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, από την Κόρινθο όπου περιοδεύει.

«Σήμερα μας λέει ότι για τα δικά του σφάλματα φταίει και πάλι η ΝΔ. Και τότε έλεγε ψέματα και τώρα λέει ψέματα με μια διαφορά. Ότι τώρα πια τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος» πρόσθεσε.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου έβαλλε προσωπικά και κατά του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η νέα ηγεσία της ΝΔ γέρασε πρόωρα, γιατί έχει αναλάβει πεισματικά την υπεράσπιση του παρελθόντος, μιας θητείας αποτυχημένης».

«Μας λένε πώς βρήκαν τη μαγική συνταγή με την οποία το έλλειμμα θα μηδενιστεί σε έναν χρονο από τώρα, 6,5 χρόνια ήταν στην κυβέρνηση και στο τέλος αυτοί μας άφησαν το ελλειμμα. Στα χρόνια αυτά γιατί δεν χρησιμοποίησαν αυτήν τη μαγική συνταγή;», διερωτήθηκε.

«Αν είχαν αυτή τη μαγική συνταγή γιατί δεν την εφάρμοσαν;», πρόσθεσε και συνέχισε: «Γιατί τράπηκε σε φυγή ο κ. Καραμανλής;». Διερωτήθηκε δε, γιατί αφού ήξερε τη συνταγή ο κ. Σαμαράς δεν τηλεφώνησε στον πρώην Πρωθυπουργό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή