Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Αρχικά νεφώσεις με βροχές κυρίως στα νοτιοανατολικά, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά από 7 έως 21 και στην υπόλοιπη χώρα από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα στα δυτικά θα βρέξει και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς σταδιακά όμως στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωϊνές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή