Αλ. Τσίπρας: Εγκληματική η διαχείριση των ΔΕΚΟ τα τελευταία έτη

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 14:32
A- A A+

Οξεία κριτική στα δύο μεγάλα κόμματα με αφορμή την ανακοίνωση των 11 πιο ζημιογόνων ΔΕΚΟ άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

«Οι κυβερνήσεις του δικομματισμού, αφού λεηλάτησαν τις ΔΕΚΟ, μέσα από ένα πάρτι με τις προμήθειες και τα δημόσια έργα, σήμερα προσπαθούν να φορτώσουν όλα τα βάρη στους εργαζόμενους, να φορτώσουν όλα τα βάρη απ’ αυτή την εγκληματική διαχείριση των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για επικοινωνιακή προπαγάνδα, με την οποία δημιουργεί «ψεύτικες ειδήσεις στον κόσμο και ψεύτικα μεγέθη για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των Δημόσιων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας».

Χαρακτήρισε επίσης τις ΔΕΚΟ επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας και για την ελληνική οικονομία, αφού – όπως υποστήριξε- «χωρίς τον ΟΣΕ δεν θα υπήρχε σιδηροδρομικό δίκτυο και χωρίς τη ΔΕΗ δεν θα υπήρχε ανάπτυξη στην περιφέρεια».

Α. Τσίπρας: Eγκλημα η εκποίηση του δημόσιου πλούτου

Α. Τσίπρας: Eγκλημα η εκποίηση του δημόσιου πλούτου

«Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να εκποιήσουν το δημόσιο πλούτο. Αυτό είναι έγκλημα και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία γι αυτό που προσπαθούν να κάνουν», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή